Opbygningen af Herning Skate Park - foråret 2007

Minirampe og andre mindre ramper og elementer blev bygget af frivillige hjælpere i løbet af foråret 2007. Minirampen er opbygget af herning tekniske Skole...

 

Billeder fra opbygningen af Herning Skate Park - foråret 2007

 

 

 

 

 

 

Historien bag...

Herning Skate Forening blev stiftet i oktober 2004, med det formål at etablere skate-arealer i Herning og i foråret 2007 blev Herning Skate Park på Ålykkevej 3 i Herning åbnet.

 

Som forening under Idrætsrådet i Herning Kommune søger vi at skabe trygge og stabile rammer for skatere i og omkring Herning, og vil gerne at alle, som ønsker at de benytte skate-arealer, som bliver bygget i forening-ens regi, er medlemmer af Herning Skate Forening.

 

På den måde er vi bedre stillet øko-nomisk og samtidig vil medlems-listen vise Herning Kommune, at vi er mange med behov for at have arealer at kunne udfolde os på.

 

Herning Skate Forening skaber desuden et sundt klubliv ved bl.a. at arrangere konkurrencer og tage på ture (snowboard, surf o.l.). Vi har desuden et ønske om at knytte en eller flere trænere til foreningen, for på den måde at give børn og unge mulighed for at dygtiggøre sig på et skateboard.