Tak til sponsorerne

Herning Skate Forening takker mange gange de firmaer, som støtter op om vores arbejde for at lave en intreressant og ud-fordrende Skate Park for de unge mennesker i Herning og omegn.

 

OK Benzinkort

Støt Herning Skate Forening ved at få et OK Benzinkort med til-knyttet sponsoraftale. Du skal blot oplyse skateforeningens sponsor-nummer 559980 ved bestilling af kortet (bemærk: nyt nummer i forhold til tidligere - har du allerede et kort så check lige på tlf. 7010 2033 om det er overført til ny aftale nummer).

OK benzinkort

Kortet er gratis og danske OK støtter med 10 øre pr. liter tanket benzin/diesel, samt 100 kr. hvis der tankes mere end 500 liter på et kort - det koster ikke kortholderen noget.

 

Se hvor du skal skrive sponsor-nummeret på OK's bestillings-skema her...

 

OK Benzinkort kan også bestiles på OK's hjemmeside, hvor der er et 'Sponsornummer' felt, som skal udfyldes med sponsornummeret. Gå til OK's hjemmeside her..

 

Vi opfordrer til at udbrede dette OK kort til venner og familie.

Sponsoraftaler for Herning Skate Forening

Sponsorindtægter går til vedligehold af Skate parkens ramper og udstyr, samt til opbygning af nye ramper med nye udfordringer for skaterne.

 

Skilte Sponsorer

Skilte er ophængt i Herning Skate park for følgende sponsorer:

Chocolate Skateboards  Etnies Footwear and Clothing  Koral Guld & Sølv  LAB Forum


Streetmachines  Niels Borhs Vejs Dyreklinik

 

Contest Sponsorer

I forbindelse med Contests i Herning Skate Park deltager flere sponsorer - dette er vi også meget glade for - tak for altid velvillig støtte !

Surface Skateboarding Mnl og flere...

 

Bliv skilte sponsor

Bliv skilte sponsor ved at udfylde besked formularen på denne side, med jeres kontakt info, så vil vi kontakte jer for yderligere info.

Prisen for skilte sponsorat er 3000 kr. for 1 år og 4000 kr. for 2 år:
- DKK 1000 for fremstilling af skilt

- 2000 kr. for 1 års ophæng på

   hegnet omkring parken

- 3000 kr. for 2 års ophæng på

   hegnet omkring parken

Reklameskiltet er 200 cm lang, 70 cm høj på 10 mm PVC-plade.

 

Skiltene bliver set af mange skatere og tilskuere ved vores Contest hvert år, hvor vi samler skatere fra alle egne af Danmark...